Η Goldair Airline Services ανήκει στον όμιλο εταιρειών Goldair Group και δραστηριοποιείται στην αντιπροσώπευση διεθνών αεροπορικών εταιρειών στην Ελλάδα. Mε σημείο αναφοράς την πρώτη συμφωνία αποκλειστικής αντιπροσώπευσης της πολωνικής LOT Polish Airlines το 1955, έχει δημιουργήσει μέσα από μία πορεία 60 ετών, ένα εντυπωσιακό portfolio, το οποίο την καθιστά από τα πλέον αξιόπιστα ονόματα στο χώρο των GSA’s*.

Η Goldair Airline Services αντιπροσωπεύει πάνω από 24 αεροπορικές εταιρείες στο τομέα μετακίνησης επιβατών και μεταφοράς εμπορευμάτων (passenger & cargo), παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών και εγκαταστάσεων για την προώθηση και πλήρη δραστηριοποίηση των αεροπορικών εταιρειών στην ελληνική αγορά. Παράλληλα με την έδρα της στην Αττική, διατηρεί γραφεία στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο Κρήτης και διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο συνεργασιών με όλα τα ΙΑΤΑ και ΝΟΝ-ΙΑΤΑ πρακτορεία της Ελλάδας.

Οι υπηρεσίες της Goldair Airline Services προς τις αεροπορικές που εκπροσωπεί, εστιάζουν στην ανάλυση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, στον εντοπισμό ανεκμετάλλευτων αγορών και στην προβολή των αεροπορικών εταιρειών. Μέσω ισχυρών εργαλείων marketing και εξατομικευμένων στρατηγικών ανάπτυξης, τα έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη της ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα των εταιρειών που αντιπροσωπεύει. Ταυτόχρονα, οι έμπειροι πωλητές προωθούν τις υπηρεσίες των αεροπορικών εταιρειών, διατηρώντας καθημερινή επαφή με όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία και πρακτορεία μεταφορών της ελληνικής επικράτειας, με στόχο τη δυναμική αύξηση των πωλήσεων.

Ως εταιρεία GSA, η Goldair Airline Services διαθέτει σύγχρονες υποδομές και όλα τα μέσα για την άρτια λειτουργία και παρουσία των αεροπορικών εταιρειών στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων, λογιστικών και οικονομικών υπηρεσιών, νομικών και φορολογικών θεμάτων και εξειδικευμένου τμήματος IT. Η Goldair Airline Services ανταποκρίνεται στις ατομικές ανάγκες της κάθε εταιρείας, με την ίδια συνέπεια και αφοσίωση που έχει επιδείξει καθ’ όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης πορείας της, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα την εδραίωση των αεροπορικών εταιρειών στην ελληνική αγορά. Παράλληλα, εφαρμόζει πιστά την πολιτική της κάθε εταιρείας, φροντίζοντας να διατηρεί το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών και διαφυλάττοντας τη διεθνή τους εικόνα.

*GSA = Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων

Goldair_Airline_Services_Logo